Bruiloft Anneke & Jeroen

Er was een dag in oktober (2017), toen het opeens rond de 20 graden was. Jeroen & Anneke hadden geluk, zij gingen precies die dag trouwen!

De hele dag brachten we door bij het sprookjesachtige Kasteel Wijenburg, een van de top trouwlocaties van Nederland. Het is erg relax wanneer alles op dezelfde locatie plaats vindt, voor alle onderdelen heb je ruim de tijd en je hoeft minder op je horloge te kijken. Op je horloge kijken was sowieso niet nodig want er waren twee lakeien die de gasten de hele dag op een grappige manier vertelden wat er ging gebeuren. 

Voor de kinderen was er een wedding nanny, La NouNou. Er was een kinderkamer ingericht en er was een tafel waar de kinderen met elkaar (buiten!!) konden eten. Hoe relax is dit voor alle ouders!? Feest vieren terwijl je kinderen zich ook vermaken.

Dit was een van mijn favorieten bruiloften van het jaar. Lachen, huilen, ontroerende speeches, dansen, alle kinderen die zo welkom waren en aan het einde van avond in allerlei hoeken lagen te slapen.. Geweldig!

Tijdens deze bruiloft heb ik weer samen gewerkt met mijn favoriete videograaf Joost Bloem van Great Takes

Previous
Previous

Zwangerschap Femke & Newborn Vivièn

Next
Next

Lifestyleshoot Amsterdam