Unfold Your Yoga - Kim

Sommige branding is heel ‘personal’. Deze personal branding shoot, draaide om Kim en haar mooie werk. Met Unfold your Yoga starte zij in het begin van de Corona Crisis, januari 2020. Dit liet haar zeker niet in de weg staan, zij pakte juist de kansen die het bood. Zij is er voor mensen die tijd voor zichzelf willen maken.

Bij een zakelijke portret shoot doe ik er alles aan om je in beeld te brengen zoals je echt bent van je mooiste kant, zo min mogelijk geposeerd. Dit lukt goed wanneer je aan het werk bent, in de omgeving die bij je past. En dat ik mag werken met Jetty van Pelt als visagist maakt alles nog mooier en fijner. Ze heeft zo veel aandacht voor jou uitstraling op een natuurlijke manier.

Tijdens deze shoot brachten wij 1 op 1 yoga in beeld. De agenda van Kim vult zich snel, mocht je opzoek zijn naar een fijne Yoga docent zou ik haar zeker bellen. Ik spreek uit ervaring. En je hoeft er niet bij te staan als hieronder hoor, ze doet ook nog zoveel meer. Neem maar eens een kijkje op haar site

Locatie: Pele Surf Shack, Hoek van Holland
MUA: Jetty van Pelt

Previous
Previous

Zakelijk portret Natascha

Next
Next

Golden hour shoot Ella